Voorzieningen

headerlogo

De cafetaria

CafetariaDe cafetaria is gelegen in blok A verdieping -1.

Openingsuren
Elke werkdag van 09u00 tot 15u00

Telefoon: 02 264 41 49

De kiosk

Kiosk

De kiosk is gelegen in de cafetaria in blok A verdieping -1.

Openingsuren
Elke werkdag van 08u00 tot 15u00

Telefoon: 02 264 41 49

Drankautomaten

drankautomaten

U vindt drankautomaten op het gelijkvloers in de grote inkomhal, de wachtzaal van de consultatie, de urgenties en op de tweede en derde verdieping.

Manicure / Pedicure

Manicure en pedicure

De mogelijkheid bestaat om een manicure en/of pedicure te vragen. Wendt u zich daarvoor tot de verantwoordelijke verpleegkundige van de dienst waar u verblijft.

De kapper

Onze kapper ontvangt de patiënten en de personen die tewerkgesteld zijn op de site NOH. Het kapsalon bevindt zich op het gelijkvloers van blok A.

Openingsuren:

• Van maandag tot vrijdag van 07u30 tot 12u00 en van 13u00 tot 15u00 (op afspraak)
  • Maandag van 7u30 tot 10u30 (zonder afspraak)

Telefoon: 02 264 42 47

De bibliotheek

Bibliotheek

De bibliotheek van het Rode Kruis is een dienst die gratis tot uw dienst wordt gesteld. Ze is gesitueerd in blok A op de verdieping -1 tegenover de cafetaria.

Openingsuren:

• Maandag en dinsdag van 14u00 tot 16u00
  • Vrijdag van 09u00 tot 11u30

Op dinsdag doen vrijwilligers van het Rode Kruis een ronde langs de verpleegeenheden teneinde lectuur uit te delen aan diegenen die het wensen.

Post

Wenst u een brief te verzenden, dan kunt u deze afgeven aan de verpleging. De voor u bestemde post wordt op uw kamer bezorgd.

Uw briefwisseling wordt het best als volgt geadresseerd:

Meneer/Mevrouw … …,
kamernummer en/of verpleegeenheid,
Militair Hospitaal Koningin Astrid
Bruynstraat 1
B 1120 Neder-over-Heembeek

Telefoneren

Met het toestel van uw kamer kunt u nationaal bellen.
Hiervoor ontvangt u bij opname een persoonlijke code.
U krijgt ook uw persoonlijk telefoonnummer waarop u bereikbaar bent in het ziekenhuis.

Bij uw ontslag wordt uw code automatisch gedeactiveerd.

Om te bellen moet u 0 drukken, daarna uw code ingeven om vervolgens het gewenste telefoonnummer in te drukken.
Voor de interne telefoonnummers moet u uw code niet gebruiken, maar enkel de vier cijfers intoetsen.
De centrale kunt u bereiken op het nummer 4111.

Godsdienstige, morele of filosofische hulpverlening

Religie

Een ziekenhuisopname kan soms vragen, twijfels of angsten van religieuze of levensbeschouwelijke aard oproepen.

Ook dan kunt u bij onze medewerkers terecht om u bij dit verwerkingsproces te helpen.

De katholieke medewerker, Padre, kunt u alle weekdagen tijdens de voormiddag bereiken op het nummer 4003.
De protestantse medewerker, de heer Merlevede, is bereikbaar op het nummer 4006
en de morele consulent, de heer De Leeuw, op het nummer 5007.
Indien u een verantwoordelijke van een andere godsdienst of levensovertuiging wil spreken, kan u dit gerust laten weten aan een verpleegkundige of brancardier.

Ons Adres:
Bruynstraat 1